SARA,ÎNGER FĂRĂ LUMINĂ

Sara,un suflet inocent,o studentă de 26 de ani,care visa să ajungă procuror,este martoră la o crimă comisă de doi fii de politicieni,iar Danina, o fată de 28 de ani,este poliţista care are curajul să-i aresteze,iubind din tot sufletul meseria de poliţist.

Datorită acestui fapt asupra celor două are loc o tentativă de asasinat,însă Sara,în urma  loviturii de maşină,când este aruncată cu capul într-un zid,îşi pierde vederea,iar Danina,memoria.

Având nişte abilităţi extraordinare din naştere,de a ţine minte orice chip atins sau pasul fiecărui om care lua contact cu ea şi ajutate de un călugăr misterios,la fel, orb,cele două sub numele de CĂLUGĂRIŢELE,încep o luptă puternică cu politicienii corupţi,încercând să-i aducă în faţa justiţiei,strângând probă după probă,luptând cu un sistem judiciar corupt,până în vârful piramidei.

De asemenea,când prietena ei cea mai bună,Cecilia,cu care a crescut împreună,este răpită şi drogată,aruncată din club în club,ştiind că Sara este moartă,furia Sarei creşte ca puhoaiele şi nimic nu o poate opri de a-şi salva prietena,chair atunci când este prinsă şi ea şi duse amândouă într-un bordel din altă ţară.

Într-o ţară coruptă,unde politicienii călcau pe cadavre numai ca să obţină voturi, o mână de oameni  care au pierdut totul,încearcă să-i demaşte.

Pentru că înfruntă moartea la fiecare pas,nu putea lipsi dragostea.

Namir,băiatul care o iubeşte la nebunie,la fel cum îl iubea şi ea,se bagă în faţa gloanţelor,pentru Sara,dar ,din fericire,supraveţuieşte.

Adelin,şeful direct al Daninei,care o iubeşte de ani de zile,dar… şi Alan ,fratele Sarei care o iubeşte pe Cecilia,la fel cum îl iubea şi ea şi deşi drogată de cei care au răpit-o,pierzându-şi aproape minţile,zilnic sub influenţa drogurilor,păstra dragoste aîn inimă ca o comoară.

Cum se va termina romanul,ce legături există între personajele principale,dacă cele două reuşesc să-i aducă în faţa justiţiei,rămâne să aflaţi din carte,care te ţine cu sufletul la gură,până la sfârşit.sara 1-crop

Reclame