La un moment dat,din senin,Rania întreabă:
-Mami,dar eu sunt om, ca voi ,din moment ce numai sângele meu vindecă?
-Sigur,spune maică-sa.Tu ai un dar de la Dumnezeu,iar acest dar ţi l-a dat ca să salvezi lumea, răi sau buni,cum ai făcut până acum şi eşti cel mai OM dintre toţi oamenii din lume.Pentru ce întrebi?
-Pentru că ,atunci când am fost răpită de Omul Fără Chip şi tata m-a salvat ,plătind cu viaţa lui, mi-a spus că tatăl meu este un om din cer, nu de pe pământ.
Toţi s-au privit lung…
-Toţi avem tatăl în cer,doar Dumnezeu este tatăl nostru,deci, nu a spus ceva rău,însă, fără să ştie de ce, o durea sufletul enorm.
-Dar… voi mă iubiţi cu adevărat, nu?
-Întotdeauna Rania,spune Irene, luând-o în braţe,ca să nu vadă că mama ei plânge.Noi te iubim,tu eşti deosebită ,sângele tău vindecă,eşti un om minunat,asta-i tot ce contează!
-Iar familia ta este foarte mare,spune Luana!Priveşte,niciodată nu vom lăsa pe cineva să-ţi facă rău,la fel şi ceilalţi care te iubesc, te vor apăra întotdeauna!
Rania nu a mai întrebat nimic,iar sufletul ei de copil a primit din plin binecuvântările iubirii lor,făcând-o fericită, până la nori.
…………………………………………………………………………………………………………………………
Toată lumea se ridică în picioare,cu paharele de şampanie în mână şi-i urează încă o dată Raniei La mulţi ani,după care beau tot din pahar,iar după câteva clipe,o spumă albă le apare la gură şi cad toţi seceraţi,în afară de Rania şi Miriam.
Un bărbat,îmbrăcat ciudat,însoţit de vreo 20 de oameni,se apropie de ei,iar fetiţele priveau îngrozite.
-Sper că nu i-ai ucis,altfel mori,spune omul îmbrăcat ciudat.
-Nu, şefule,sunt doar adormiţi…cred că le-am pus o cantitate prea mare de somnifer amestecat cu drog ,dar nu va muri nimeni.
-Luaţi-i şi privind către Rania ,care-l privea cu groază,mai adaugă:
-Nu-ţi fie teamă,mergem acasă!Bunicii tăi te aşteaptă!
Rania priveşte lung la el,îi zâmbeşte,după care strigă:
-Fugi,Miriam!Scapă şi anunţă-l pe tatăl tău că ne-au răpit!
Miriam fuge spre grădină,încearcă să deschidă o portiţă, să intre într-o livadă,iar şeful lor strigă:
-Prindeţi-o,dacă nu ,ucideţi-o,nimeni nu trebuie să ştie vreodată cine i-a răpit!
Vreo trei inşi se iau după ea,după care trag cu o armă cu laser,moment în care cineva o trânteşte jos,fiind înghiţită de pământ.
Persoana care a trântit-o la pământ,trăgând-o în locul mişcător,care de fapt era un adăpost în caz de primejdie,manevrat printr-un resort , o priveşte cu drag ,iar Miriam i se aruncă în braţe,fericită!
FRAGMENT DIN ROMANUL
ÎN CĂUTAREA DREPTĂŢII
VOLUMUL 3-OMUL FĂRĂ CHIP
Roman dat la publicat.
Urmează volumul 4….RĂPIREA
frus7