TE IUBESC, LUANA!
După ce-şi iau rămas bun de la fratele lui, Ruhan zice:
– Luana, o să-mi fie teribil de dor de tine şi o să-ţi simt lipsa  zilnic.Spune-mi că mă placi şi tu , o minciună adevărată, din gura ta frumoasă,care mă îndeamnă mereu la sărutat, atunci când ţi-o privesc.
Luana începe să râdă, cu luminiţe colorate în ochi,apoi ,privindu-l serioasă, îi spune:
– Te plac mai mult decât spun, dar contează? Noi nu avem viaţă!
– Te rog ,nu vorbi aşa şi apropiindu-se de ea, o priveşte în ochi, apoi o sărută, sărut la care ea i-a răspuns, simţind că inima i-a luat foc. Nu avea nici un dubiu că îl plăcea, iar sărutul acesta i-a adus aminte că este femeie, iubită şi dorită  de un bărbat pe care şi ea îl plăcea. Oricât ar fi negat, dragostea nu ţinea cont de faptul că erau membrii unei organizaţii de asasini, ea doar le făcea inimile să vibreze  la fel.
…….Au mers într-un club, unde au dansat lipiţi unul de altul,iar buzele lor  flămânde s-au căutat toată noapte, sărutându-se cu pasiune, de parcă erau cei mai fericiţi oameni de pe pământ.Nu le păsa că moartea le dădea târcoale, din mai multe părţi,nici faptul că nu era nici unul  dintre ei,cel care părea a fi, îşi trăiau clipa  la mare intensitate fără a şti dacă ziua de mâine va veni sau nu  pentru ei!
FRAGMENT DIN ROMANUL,PE CARE ÎL VOI DA CURÂND LA PUBLICAT,
ÎN CĂUTAREA DREPTĂŢII
DE
Valy Grădinariu Plugar10153825_477256665735103_433231151489758916_n

Reclame