O cugetare celebră spune că , din momentul în care venim pe lume,fiecare pas pe care-l facem..duce spre moarte!
Trist e ca ,deşi, moartea face parte din viaţa noastră, mulţi dintre noi…trăiesc de parcă ar fi…morţi,doar inima,care bate…arată că mai sunt în viaţă!
Alţii, îşi ard toate speranţele în ceva imposibil, în ceva la care nu pot ajunge, în ceva în care doar Dumnezeu poate face, uitând că sunt vise în a căror speranţă  n-ar trebuie să moară ,niciodată;dacă azi nu sunt realizabile, le amâni, iar cele care ,cu adevărat, reprezintă ceva pentru tine, mai devreme sau mai târziu, vor fi realizabile…şi vei putea zâmbi..că ai reuşit.
Să nu uiţi niciodată,OMULE, că până le realizarea lor, vei fi plin de deziluzii,de regrete, de nelinişti..mulţi te vor face să te îndoieşti de tine,alţii, poate sinceri,dar mulţi, din invidie,din faptul de a nu realiza mai mult,decât ei!Să nu uiţi că există şi oameni cu suflet frumos, care îţi întind o mână,când eşti la pământ,pentru a păşi mai departe!
Sunt multe lucruri şi fapte în viaţa noastră pe care nu le înţelegem..poate nici nu trebuie..prinde mâna care ţi s-a întins,zâmbeşte-i fericit omului care şi-a deschis sufletul în faţa ta,ascultă-l pe cel care plânge,şterge o lacrimă,acolo unde există durere.imagine
Făcând toate acestea, visând la bine şi frumos, crezând în speranţă şi în vise, vei putea aprecia viaţa, acest drum al cărui capăt, nu-l ştim niciodată!
Fericiţi sunt oamenii care prind amurgul…vieţii şi privind în urmă, pot zâmbi,spunându-i,chiar ironic,vieţii….MI-AI DAT O MULŢIME DE PALME,DAR AM REUŞIT!Şi viaţa va zâmbi fericită, spunând în sinea ei:
-Ţi-am dat palme ca să mă accepţi aşa cum sunt, dar să nu RENUNŢI NICIODATĂ LA MINE!

DE
VALY GRĂDINARIU PLUGAR,7 IUNIE 2015

Reclame