Viaţa merge înainte, deşi de atâtea ori, unii dintre noi, stau pe loc.Pe drumul pe care păşeşti, nu ştii ce te aşteaptă la capătul lui, dar ,sigur, speranţa e luminiţa de la capătul tunelului!
De multe ori,chiar de drumul e nou, sunt multe obstacole, mult noroi,dar ca să câştigi ,cu adevărat, ceva,trainic, care să dureze mult….trebuie să plăteşti un preţ,preţul cel mai mare fiind lacrimile care-ţi curg….în suflet,arzându-l, strânsul dinţilor şi repetarea, obsesivă a cuvintelor….TREBUIE SĂ REUŞESC,SĂ-MI REALIZEZ VISUL!
Când ne vom debarasa,cu adevărat, de trecutul care ne-a făcut să vărsăm multe lacrimi de durere, vom putea găsi pacea adevărată ,din suflet, trăind clipa, cu faţa zâmbind către viitor!
Toate trec în viaţă, dar rănile care rămân, unele ,din păcate,deschise, mereu,să fie icoana care să te facă să nu mai repeţi,trecutul dureros,Ce depinde de tine..să laşi totul în urmă…unde e mâna lui Dumnezeu, luându-i pe cei dragi de lângă tine, să-ţi continui viaţa, cu credinţa că într-o zi îi vei întâlni, în raiul luminos!
Valy Plugartrepte-spre-rai-viziunea-fratelui-leon-ucenicul-sf_c6fdd82930212e-crop

Reclame