Iată-ne ajunşi într-o nouă zi de joi, o zi splendidă, de primăvara, în care natura, prin razele de soare,ne mângâie.. cu blândeţea ei.
Printre raze de soare, prin verdele, persistent, al copacilor,prin parfum de flori, de lalele,mă gândesc că, în momentul în care savurez cafeaua, lăsând să-mi intre în suflet, doar, frumuseţile naturii, sunt oameni care regretă fapte din trecut,care spun….ce ar fi fost,dacă…!
Să nu regreţi , omule drag,prea mult ce a fost sau nu, ..poate la momentul potrivit, în respectiva clipă, a fost singura opţiune viabilă, pentru a rezolva ceva, deşi de atâtea ori…încă putem alege,iar de înşelat, te poţi înşela de n ori,deşi tu nu ai înşelat, niciodată,în oamenii în care ţi-ai pus încredere.
Cum trecutul, de prea multe ori, e greu de …reparat, priveşte înainte,prinde mâna.. care ţi se întinde şi lasă sufletul să trăiască clipa, bucuria zilei, în care te afli…simte cu adevărat, primăvara-n suflet, cu lumina lui Dumnezeu, strălucind pe chipul tău!
De la Dumnezeu , de toate, de la mine…gânduri bune şi o floare, cu urarea…..FIŢI FERICIŢI, OAMENI DRAGI, FERICIREA VINE DIN LUCRURI MĂRUNTE, DAR CU CONOTAŢII,SUPERBE!
Cu stimă şi consideraţie,Valy PLugarroua_06182009_36501

Reclame