Cineva te-a rănit, te-a minţit, te-a înşelat! !Cerul se prăbeşeşte peste tine,curgând lacrimi amare.Eşti aşa de distrus sufleteşte că nu mai ai putere nici măcar să mai plângi, darămite să mergi înainte!
Pentru că a fost cineva, o persoană, sau persoane, în care credeai orbeşte., îţi repeţi, prin amalgamul de trăiri şi lacrimi,obsesiva întrebare…de ce?, de ce?.., iar răspunsuri găseşti..n .., care de fapt nu-i niciunul.
Te întrebi cu ce ai greşit şi iar nu ai răspunsuri, lăsând ca răspuns, doar lacrimile ,care doar curg.Doare, dar cel mai mult te chinuie faptul că ţi s-a întâmplat, fără să fii vinovat cu nimic!
Atunci,dacă nu găseşti răspuns întrebărilor tale,şterge-ţi lacrimile, adună-ţi ultimele puteri şi mergi înainte.Oricât de mult doare, oricât de rănit ţi-e sufletul, să nu uiţi niciodată că nu-i toată lumea la fel, iar drumul vieţii e plin de flori dar şi de spini.Întrucât sunt spini acoperiţi de petalele florilor şi n-ai cum să-i vezi, nu uita că sita, mereu, cerne iar natura selectează de la sine!
Doar Dumnezeu poate răspunde, la unele,întrebări,dar EL, niciodată , nu uită de tine şi-ţi trimite , iar, raza de soare!Doar să speri, să crezi că viaţa nu-i numai durere, ci şi un , mic, paradis,în care , de multe ori,trebuie să ne închidem în el, ca să putem face faţă..furtunii!
O zi superbă,în care să nu aveţi mii de întrebări, ci numai zâmbet în suflet!
Cu respect şi consideraţie,Valy Plugar0.5-580x400

Reclame