Trec clipele ca secundele,ducând cu ele dorurile şi gândurile noastre în lumea largă dar, mai ales,în speranţe şi în vise.
De multe ori sufletele sunt puse într-o dilemă,legat de iubirea care se oferă şi cea care se primeşte.De obicei , unii dau mai mult iar alţii mai puţin, şi fiecare aşteaptă aceiaşi unitate de măsură, uitând că..poate aşa e felul celuilalt..de o oferi iubirea, nu că are suflet urât.
Unii suntem romantici, vorbăreţi,deschişi,zâmbitori, pe când alţii sunt mai taciturni,râd puţin, vorbesc puţin,dar sunt suflete frumoase..care ,poate, din diferite motive,sunt aşa,important e să-i cunoaştem şi să-i apreciem la adevărata lor valoare.
Pentru că viaţa e făcută din fericire şi durere,orice lovitură a ei ar trebui să ne facă să o preţuim cu adevărat, să o trăim, să o respectăm, atât la rău cât şi la bine.Poate că..azi cerul este plin de nori dar speranţa, optimismul. încrederea te face să vezi…seninul de mâine!
Să nu puneţi la suflet tot ce auziţi şi vedeţi, încărcaţi-l doar cu energie pozitivă..să fie ,veşnic, în lumină!
Dacă moartea nu are rezolvare,în viaţă orice se poate…doar calea comunicării rezolvă n probleme,poate apropia distanţa dintre oamenii dragi, fiecăruia!
Cu speranţă şi incredere, cu ajutorul lui Dumnezeu, preţuiţi şi ziua de azi, în prima săptămână a lunii noiofer-o-floare-va-mai-ofer-un-ultim-trandafir-raman_c7b64baac51fca,în care sufletul să nu vă îngheţe, niciodată!
Splendoarea ghioceilor apăruţi…în miez de iarnă, să fie frumuseţea acestei zile!
Cu respect şi consideraţie,Valy Plugar

Reclame