Timizi şi plini de speranţă zorii zilei au apărut,din noaptea lungă, aducând începutul zilei de marţi,zi pe care mulţi o percep ca zi cu ..ghinion;ea apare ,spunându-ne să ne bucurăm de viaţă, de tot ce pământul şi cerul ne dau.
Într-o ambianţă de culori şi oameni,care alergau în toate direcţiile ..m-am oprit pentru o clipă savurând o ceaşcă de cafea,printre câţiva  fulgi răzleţi,care se topeau pe faţa mea.Fără să vreau…am zâmbit,văzând că lumea nu-i aşa de rea cum o prezintă cei de la televizor, care în goana după audienţă,calcă pe cadavre!
Oameni vechi, timpuri noi,mai grele,pe care cu ajutorul lui Dumnezeu şi al oamenilor de lângă noi trebuie să le facem faţă,să le ducem înainte, cu fruntea sus..chiar dacă câte o lacrimă ne arde obrazul.
Nu sta omule ,drag ,cramponat în durere şi amărăciune..bucură-te de ziua de azi, nu-ţi fă planuri mari pentru viitor,doar speră că vei ajunge acolo, într-o lume în care viaţa, atât de dureros,se stinge prea repede ,din n motive!
Prin nostalgia trecutului şi trăirea puternică a prezentului încearcă să zâmbeşti şi azi,să cuprinzi în sufletul tău trandafiri-pentru-tine-sa-ii-primesti-sa-nu-te-int_6f3e809ee42f33-crop,frumuseţile acestei lumi,făcută din iubire şi dragoste de către bunul Dumnezeu,faţă de noi!
Îmbracă-ţi sufletul în candoarea dimineţii şi lasă-ţi inima să primească iubirea semenilor şi în această zi în care singurul lucru care contează cu adevărat, e că ai prins-o,mâine….Dumnezeu ştie ce va fi!
O zi în care nimic să nu vă umbrească fericirea!
Cu respect şi consideraţie.Valy Plugar

Reclame