Eşti trist?Îţi curg lacrimi din ochi?E firesc, viaţa oferindu-ne de toate,dar asta nu înseamnă că eşti învins şi că nu poţi merge mai departe.Cum răul nu vine niciodată singur ,te poţi aştepta să fii lovit când deja eşti la pământ,dar niciodată să nu te abandonezi singur,au grijă alţii de asta!
Gândeş-te că viaţa este numai roz,iar la celălalt capăt al drumului te aşteaptă ….împlinirea viselor tale, pentru care ai luptat şi ai suferit atât de mult;poate nu te vei simţi minunat dar vei putea zâmbi,spunându-ţi simplu sau strigând în gura mare…AM REUŞIT, DEŞI ATÂŢIA MI-AU PUS PIEDICI!
Dacă o lacrimă de durere sau fericire apare pe chipul tău, să nu priveşti înapoi cu ură, mânie, resentimente, pentru că SUS …e scris faptele fiecăruia, iar răsplata, pe pământ, va fi pe măsura lor!
Îţi doresc ,omule drag ,ca săptămâna ,care începe azi, să-ţi aducă numai fapte frumoase, vise realizabile şi realizate şi mai important ca orice, realizarea lor să se facă numai şi numai prin iubire şi linişte sufletească!
Pune piedică durerii şi urii din suflet şi lasă lumina sfântă a iubirii să-ţi îmbrace sufletul în albul imaculat al ghioceilor, răsăriţi în miez de iarnă, de sub zăpada care-i sufocau, dar dorinţa de a vedea lumina..a învins gerul năpraznic…din ochi şi suflet!
Cu respect şi consideraţie,Valy Plugar,19 ianuarie 2015

Anunțuri