A trecut un an plin cu de toate şi a venit altul, cu n necunoscute;îmi pun mii de întrebări, mă frământă mii de gânduri…la întrebări care, deocamdată, nu au răspuns..Cum va fi..ce ne va aduce!Toţi sperăm ..că ne va aduce doar lucruri frumoase!
Sunt inimi triste…care vor ..dragoste!Sunt suflete pline de dureri…care speră în ..fericire!Sunt ..minţi care se gândesc doar la bani….speră la mai mulţi !Sunt …oameni sărăci care speră..la o viaţa mai bună!Sunt ..oameni bolnavi..care speră ..în miracole!Mă uit în jur…durere şi fericire!Privesc ..în viitor,,,,vise şi speranţe,care dau puterea de a merge mai departe!Unii văd…în el….luminiţa de la capătul tunelului!
În speranţa …de mai bine nu mai realizăm că timpul..trece iar noi ..ne trezim…îmbătrânind…viaţa urmându-şi cursul …firesc!
Gânduri…prea multe gânduri.Întrebări….fără răspunsuri…pentru un an bun , pentru o viaţă mai bună….pentru o lume mai bună!la-multi-multi-ani-prietenului-nichitean-constanti_636c8a649593ae
Poate… multe din dorinţe şi vise se vor realiza …pentru uniii;pentru alţii..va fi la fel, dar mă întreb dacă ..schimbarea nu trebuie începută cu noi, în a nu sta cu mâna întinsă..către cer, ci să luptăm pentru ca visele şi speranţele,noastre, să se transforme în realitate!
La mulţi ani, un AN NOU fericit , multă sănătate şi tot ce vă doriţi să se realizeze, iar echilibrul sufletului să fie mereu realizabil!
La mulţi celor care-şi serbează ziua de nume!
Cu respect şi consideraţie,Valy Plugar

Anunțuri