O fetiţă îşi iubea foarte tare, mama.Sentimentul era reciproc, părinţii, adorând-o.To timpul îi spunea, mamei,că vrea să ajungă ca ea, o femeie ,respectată şi iubită.
Cum anii trec, într-o zi s-a trezit .. adolescentă, dar o adolescentă rebelă, în care cuvântul de ordine era, nu, la orice.Nu-şi mai asculta deloc părinţii şi făcea, doar, ce voia.
Mama, ei, a luat-o, la început, cu binişorul, încercând să-i arate că greşeşte, dar când  a văzut că nu se prinde, nimic, de ea, a trecut la pedepse, săptămânale, oprindu-i internetul, televizorul sau telefonul;parcă, acestea, îşi mai făceau, efect,dar pentru puţin, timp, apoi, luându-l pe NU, în braţe,mergea înainte.
Părinţii erau foarte supăraţi, pentru că veneau reclamaţii, împotriva ei,din toate părţile,iar la şcoală, erau chemaţi, foarte des.
-Ce copil cuminte era când era mică…acum, parcă nu mai este, ea; oricum ,noi o iubim mult şi trebuie să găsim remediul, vorbeau, părinţii, într-o zi.Şi l-au.. găsit..
Mama , de supărare, face preinfarct şi este internată, urgent,pentru mai multe zile, în spital.
Cerul s-a prăbuşit, peste adolescentă, când a văzut-o pe patul spitalui;strângând-o, în braţe, îi spune, plângând:
-Mami, promite-mi că te vei faci bine ,iar eu, îţi promit că te voi asculta, întotdeauna şi voi fi , din nou, fetiţa cu care te înţelegeai aşa de bine, când eram mică!
După câteva zile, a fost externată, de parcă nu a avut , nimic.
Adolescenta, s-a ţinut de cuvânt iar relaţia dintre ele, a fost una superbă.
Tânăra, n-a aflat niciodată că ..preinfarctul a fost de fapt…o farsă, pusă la cale de părinţii ei, împreună cu un prieten de familie, medic, care i-a înlesnit internarea, chipurile..pentru analize!
Azi, din dragoste faţă de mama ei, lucrează în acelaşi domneniu, contabilitate, lucrând…la aceiaşi firmă şi este mămică, la rândul ei, având …o fetiţă de 5 anişori!
De
Valy Plugar 26 august 2014media_274376246_imaginea-unei-mame-mi-dat-fetita-grija-asistentei-sociale-pot-bea-tihna-208780

Anunțuri