O familie, formată din 13 copii şi părinţii, o duceau foarte greu.Erau foarte săraci, deşi părinţii, lucrau , amândoi,Părinţii se înţelegeau foarte bine, singura dispută era, mereu , pe baza credinţei, el , nu credea că există Dumnezeu, soţia, da.
Într-o zi, fabrica la care lucra, soţul, dă faliment iar el, devine şomer.A bătut ,din poartă-n poartă ,ca să găsească de lucru, dar nimeni nu l-a angajat.Atunci, la gândul, că nu va avea ce pune pe masă, copiilor, dă într-o depresie şi este înternat, în spital.
Acolo..cerul se prăbuşeşte, peste soţia lui,medicii spunându-i că are cancer, chiar în ultima fază.I l-au dat, acasă, după câteva zile, spunându-i că nu mai pot face nimic şi în maxim o lună de zile,va muri.
Soţia, disperată, nu s-a lăsat şi a aflat de un medic, bătrân, din alt oraş şi l-a dus acolo.
Când l-a cunoscut pe medicul respectiv, s-a pus în genunchi ,în faţa lui, rugându-l să-l salveze, dar fără bani, că nu au de unde.Medicul, un om bătrân, foarte omenos, i-a spus că va face tot ce poate ca medic dar şi ca om.
L-a tratat…3 luni de zile, cancerul a dat înapoi iar când a văzut că se simte bine, l-a externat, spunându-i ,soţiei:
-Am făcut tot ce am putut ca medic dar şi ca om, dacă recidivează,doar Dumnezeu, mai poate face ,ceva.Soţia, i-a mulţumit, cu lacrimi, spunându-i că se va ruga, întreaga viaţă, pentru sănătatea lui.
L-a dus acasă, în sânul familiei şi singurul lui gând era cum de primul medic i-a dat maxim o lună de trăit,, iar al 2 lea l-a făcut bine, în 3 luni.Atunci, faţa i s-a luminat, dându-şi seama că rugăciunile soţiei, care era foarte credincioasă, l-au ajutat, deci…Dumnezeu.
Şi atunci, într-o dimineaţă, se scoală, vesel, şi-i zice soţiei să meargă cu el, la biserică, să aprindă o lumânare, ca să-i mulţumească, lui Dumnezeu..că i-a mai dat zile!
De atunci au trecut…15 ani, el este bătrân, dar a devenit un om foarte credincios, care nu ratează nici o ocazie, de a vorbi despre minunea , dată de Dumnezeu, prelungirea vieţii..când alţii îl vedeau ,mort!

PS ÎNSPIRAT DIN CAZ REAL!
DE VALY PLUGAR 12 AUGUST 2014Dumnezeu Tatal

Anunțuri