BUNĂ ZIUA SUFLETE DRAGI!
Mi-au plăcut , mereu, oamenii de lângă mine, dar pe mine nu toţi m-au plăcut;rădeam cu ei, de fericire, dar ei râdeau de mine, când soarta m-a lovit!Aşa-i şi cu vremea de ..iulie, cu soare, cu nori, dar, printre seninătate şi vijelii, ziua de vineri curge , firesc,aducând un sfârşit de săptămână, pe care ni-l dorim, toţi, fără …norii vieţii, fără vijelii….în suflet, ci doar ….marea calmă a iubirii!
Printre zâmbete, lacrimi, bucurii sau tristeţi..timpul doar curge, iar noi, ne trezim în ..toamna vieţii, întrebându-ne, retoric,ce s-a întâmplat cu viaţa noastră, de am lăsat-o să fie aşa de pustie!
Oamenii…de lângă tine, nu sunt toţi răi, din contra, sunt mulţi care vor să te ajute, dar tu, greşeşti, din atâtea răni,că ţi-ai pus lacăt la…suflet!
Oamenii se unesc nu numai prin bucurie şi fericire, ci mai ales, prin dureri!
Întinde mâna celui care are nevoie de ea,lasă să-ţi fie prinsă mâna, atunci când necazul te doboară;într-o lume, care pare,rea, sunt o mulţime de suflete frumoase!
Vă urez, ca oamenii dragi , de lângă voi sau nu,să vă aducă mereu pace şi seninătate-n suflet, pe drumul, trecător, al vieţii!
Să ne bucurăm de vară, de viaţă, de soare, de apă, de flori, de tot ce încântă sufletul, prin ochi, purtând în inimă doar ..soare!
Zi minunată, oameni dragi!
Cu respect, Valy Plugar.(153)

Anunțuri